Budapesti Showszínház​
www.showszinhaz.hu
Fejléc cím szövege
Példa alcím

Kedves leendő Jótevőnk!

Arra kérünk, hogy fogadj örökbe nálunk egy széket!
Cégként, vállalkozásként, magánszemélyként legyél az egyik vagy akár több székünk "gazdája", kerüljön fel a háttámlájára neved és vállalkozásod, hogy a következő három évben mindenki lássa: ki, vagy kik segítették színházunkat a nehéz időkben!
A támogatás összege, amit az örökbefogadásért kérünk levásárolható az előadásaink során, így nem "vész kárba" az az összeg, ami most nekünk úgy hiányzik, mint egy falat kenyér!
Arra kérünk most, hogy fogadj örökbe egy széket nálunk, s legyél állandó vendégünk a következő években is!
Az örökbefogadás itt valósítható meg, online: www.ticket-shop.hu
(a legfelső ablakocskán keresztül)


Hálásan köszönjük, hogy mellénk és a kultúra mellé állsz, jó cselekedetednek most kiemelt nyoma marad! ????


Fogadj örökbe egy széket!

Budapest legújabb, s egyben második legnagyobb szabadtéri színháza a Budai Szabadtéri Színház tisztelettel kéri: foglaljon helyet nálunk! S ha már helyet foglal, fogadja is örökbe azt a széket, amelyen számtalan jobbnál jobb produkció, élmény, kaland és szórakozás várja, ha vendégként érkezik majd hozzánk!

Színházunk tagjai és vezetősége úgy döntött: segítséget kérünk Önöktől. Vállalkozóktól, üzletemberektől, adakozó kedvű színházbarátoktól, olyan emberektől, akiknek fontos a kultúra, fontos az, hogy Budapesten, a budai hegyek tetején legyen egy gyönyörű, ápolt, minőségi szabadtéri színház, ahol minden nyáron közel 50 programmal várjuk a kicsiket, nagyokat, szépkorúakat és bárkit, aki feltöltődésre, kikapcsolódásra vágyik.

Azt szeretnénk, ha lehetőségeikhez mérten egy vagy több széket örökbe fogadnának, s ezeket a székeket az Önök által elküldött, megírt névvel (és ha van logóval) feldíszíthetnénk, kiemelve azt a fontos tényt: Önök nélkül komoly veszélybe kerülnénk, így segítségükért rendkívül hálásak vagyunk. E dísztáblácskát felszereljük az örökbefogadott szék vagy székek háttámlájára, s három évig nem mozdítjuk el. Ezen kívül a színház bejáratánál, színházunk honlapján, színházunk éves programfüzetében is feltűntetjük a támogató nevét, megköszönve jóságukat és önzetlenségüket.

Természetesen az örökbefogadás előnyökkel is jár majd: minden előadásra 2500 Ft kedvezményt adunk 10 alkalommal, így gyakorlatilag anyagilag is “megtérül” a segítség nyújtás: minden évben elküldjük az éves előadások listáját, amelyből jó előre kiválaszthatják mely produkciókra szeretnék igénybe venni a kedvezményt. Természetesen ilyen esetben a saját, örökbefogadott székükre foglaljuk majd le a jegyeket! A szék elővásárlási és kedvezmény-joga átruházható, tehát családon, cégen, baráti társaságon belül is felhasználható! :) 

A támogatás, az örökbefogadás természetesen számla ellenében történik, egy szék “ára” az A szektorban 30.000 Ft, a B és C szektorban 25.000 Ft. A csökkentett látóterű helyeken pedig 20.000 Ft.  A VIP szektorokban, összesen 32 széken 100.000 Ft az örökbefogadás támogatási összege, itt minden előadásból 5000 Ft kedvezmény adunk majd és 20 előadás alkalmával lehet igénybe venni a három év alatt. A VIP szektorban örökbefogadók a kiemelt támogatói kategóriát is élvezhetik majd megjelenéseink során.

Számunkra az Önök megtisztelő segítsége most valóban nélkülözhetetlen. Színházunk művészek, színházi szakemberek, lelkes kollégák és munkatársak eredménye: nem áll mögöttünk mecénás, bank, de még amerikai nagybácsi sem…Mindenünk a színház, mindenünket egy lapra tettük fel!

2019-ben az ország legkedveltebb szabadtéri színházává szavaztak bennünket a kedves színház látogatók, idén, 2020-ban mi játszuk a legtöbb előadást ezekben a nehéz időkben is. Biztonságosan, tágas térben, szabad levegőn. Nem adjuk fel, nem adhatjuk fel!

Köszönjük, hogy örökbe fogad nálunk egy széket! Biztos, hogy nem fogja megbánni, s sok öröme lesz ebben a székben, ha majd egy nehéz nap után nálunk készül a feltöltődésre!

Szeretettel várjuk bármikor, ha erre jár: a széke és mi örömmel fogjuk fogadni!

Üdvözlettel,
a Budai Szabadtéri Színház igazgatósága, alkotói, művészei és dolgozói

Budapesti Showszínház

www.showszinhaz.hu
www.facebook.com/budaiszabadteriszinhaz

Az örökbefogadás menete: 

1., Kérjük kattintson az "Örökbe fogadás itt!" gombra.

2., Kérjük töltse ki a kért mezőket, a "Támogató cég / alapítvány / magánszemély" sorba azt írja be, amit a szék háttámlájára elhelyzehetünk majd. 

3., Számlaigényük adatait az erre kijelölt mezőben tudják elküldeni nekünk. 

4., A jegytérképen válasszák ki azt a széket, vagy székeket, amelyeket örökbe kívánnak fogadni!

5., Az örökbefogadást a bankkártyás fizetéssel véglegesíthetik, szolgáltatónkon, a Barion rendszerén keresztül.

Ezt követően kap tőlünk egy Tanusítványt, illetve 72 órán belül felkerül a kiválasztott székre a szponzorációs tartalom és a köszönetnyilvánításunk. Weboldalunkon, kiadványainkban pedig folyamatosan, a megjelenések sorrendjében tűntetjük fel újabb és újabb jótevőinket! 

KÖSZÖNJÜK!