Budapesti Showszínház​
www.showszinhaz.hu
Fejléc cím szövege
Példa alcím

FONTOS!

Kedves Nyomozó Kollégák! A játékot bizonytalan időre felfüggesztettük. Sajnos szerkesztőségünk tagjait elérte a vírus, többen megbetegedtek, többen karanténban vannak. 

Az automatikus értesítés alapján hamarosan mindenkit egyesével értesítünk a folytatásról, addig is szíves türelmüket kérjük. Egy biztos, a megadott határidőig mindenki meg fogja kapni a hiányzó részeket, s lesz idő a megoldások beküldésére is. Sajnáljuk, hogy nem úgy történt a megvalósulás, ahogy terveztük, de amint lehetőségünk lesz rá, felzárkózunk. Jelenleg mindenki a kollégákért izgul, kérjük, hogy ne veszítsék el a kedvüket, hamarosan megtaláljuk a megoldást a késedelem leküzdésére. Addig is vigyázzanak magukra, jó egészséget kívánunk mindenkinek! Szeretettel, Kékszoba akciócsoport. 

(Az email üzenetekre válaszolunk, amint tudunk! kekszoba@showszinhaz.hu) 

Az űrlapot sikeresen elküldted!

JÁTÁKSZABÁLYZAT

Kedves Nyomozó kollégák!

A Bűntény a Kék szobában című játék 2021. június 12. napjáig tart. 

A játékban BÁRKI részt vehet, aki megvásárolta vagy ajándékba kapta a Bűntény a Kék szobában című könyvet, amely a www.ticket-shop.hu oldalon vásárolható meg. 

A játékhoz bármikor lehet csatlakozni a fenti dátumig, tehát akár az utolsó napon megvásárolt és kiolvasott könyvvel is. 

Csak igazolt, sorszámmal rendelkező könyv vehet részt a játékban, abban az esetben, ha annak ára átutalással, bankkártyával vagz készpénzben megfizetésre került. 

A nyomozati anyagokat erről a weboldalról lehet letölteni négy részben. A nyomozati anyagok a játék végééig elérhetők lesznek, visszamenőleg is. 

A helyes megfejetéseket is itt, a weboldalon keresztül lehet majd megadni, egy könyvvel egy tippet lehet majd beküldeni, 2021. június 12. éjfélig. 

Június 13-án a Bűntény a Kék szobában című színházi előadáson derül majd ki a valódi tettes, illetve a nyeremények kisorsolása is ott történik az előadás végén. 

Az előadásra jegyeket a www.ticket-shop.hu oldalon lehet szerezni. 

Kérdés, észrevétel esetén írjanaka a kekszoba@showszinhaz.hu email címre. 

A játékban nem vehetnek részt a kiadó és a szerző ismerősei, családtagjai, munkatársai.