Budapesti Showszínház​
www.showszinhaz.hu
Példa cím
Példa alcím

2021 -ben újra: BUDAI SZABADTÉRI SZÍNHÁZ!

Kedves Közönségünk! 

Van szerencsénk bemutatni a 2021-es nyári szezon eddig publikus és megnyitott előadásainak összefoglalóját! 

Jegyek kaphatók: www.jegyexpress.hu

EZ A NYÁR A MIÉNK LESZ!

Budai Szabadtéri Színház
nyári programok Budapesten!
Budapesti Showszínház: THE ABBA SHOW
szabadtéri színház a város felett
Beatrice - Feró 75 koncert
Nagy Feró 75 éves! Szülinapi koncert a Budai Szabadtéri Színpadon! Jegyek: www.jegyexpress.hu

2020. szeptember 10.: VÉGET ÉRT A NYÁR!

Kedves Közönségünk, szomorúan vettük észre, hogy egyik napról a másikra véget ért a nyár! 

Izgalmas szezon volt, sajnos sok nehézséggel és lemondással járt, de szerettük és sok sok felejthetetlen élménnyel gazdagodtunk!

Az elmaradt előadásokat pótoljuk jövőre, a megvásárolt jegyek ezekre érvényesek maradnak, sőt, aki nem váltja vissza a jegyeit, azoknak ugyanazokra az eseményekre ajándék jegyeket adunk, amiket bárkinek oda tudnak adni. Ez nagy segítség nekünk, ezért köszönjük, ha így döntenek!

Az elmaradt előadások jegyvisszaváltása nem egy gyors folyamat, ezért szíves türelmüket is kérjük, ha mégis a visszaváltás mellett döntenek. Ez esetben a szervezes@showszinhaz.hu email címre kell írni egy kérelmet, amelyben szerepelnek a vásárlás legfontosabb adatai illetve a bankszámla számuk is, amelyre a visszautalás megtörtéik majd. Az ügyintézési idő 30-45 nap, de igyekszünk minél előbb megoldani. 

A következő évadra már most készülünk, s bízunk benne, hogy jövő nyáron már nem lesz semmit félelmet keltő és nyugodtan, felszabadultan tudunk majd közösen szórakozni, kikapcsolódni!

Köszönjük ezt a nyarat Önöknek, s 2021-ben is szeretettel várunk majd mindenkit Budapest legerdeibb színházában! :)

A budai Szabadtéri Színház facebook oldala, friss hírekkel, aktualitáskkal, érdekességekkel: www.facebook.com/budaiszabadteriszinhaz


ÚJ PROGRAMOK 2020-ra: 


2020 NYÁRI PROGRAMOK IDŐRENDI SORRENDBEN:

LÉGY-OTT A TETTHELYEN  (vígjáték két felvonásban)  Mi történik, ha egy idilli kapcsolatban a nő egyetlen hétvégére magára hagyja a teremtés koronáját, szeretett férjét? A válasz egyértelmű. Hazugságok sorozata, pánik, egy flúgos rendőrfelügyelő nyomozása, idegesítő szomszédok kíváncsiskodása és természetesen egy hulla.  Szereplők: Jean- Pierre- Károlyi Krisztián Blanche- Kálmán Henrietta  Marcel- Ágoston Máté Charlotte- Pintér Szilvia/ Magyar Viktória Jacques- Gombos Krisztián Fabergé felügyelő- Korcsmáros András Florent- Várkonyi Tamás  Gigi- Csüllög Anna   Rendező: Bródy Norbert Rendezőasszisztens: Korcsmáros András  Írta: Nicolas Morin  Társulatvezető: Kálmán Henrietta  Előzetes videoklip:

Jegyek kaphatók: www.ticket-shop.hu ​ 

Retró fröccs! - Kabaré jelenetek két felvonásban Frissítő kabaré jelenetek egy ikonikus korból. Intrika, félreértés és szerencsétlen véletlenek sora elevenedik meg ebben a pezsgő szórakozást ígérő előadásban. A régmúlt legjobb kacagtató jelenetei követik egymást fergeteges ritmusban, új köntösben.  Nehogy a fejébe szálljon! A szürREÁL Stúdió alkotói: Héger Tibor Péter Karola Szabó Arnold Szabó Eszter
Neoton Musical Budai Szabadtéri Színháx
Évek óta a Budai Szabadtéri Színház egyik legnépszerűbb eseménye: éjszakai csillaglesés, zenei kísérettel a Budai hegyek tetején! Idén még érdekesebb programmal készülünk: egy teljes, nagyszimfonikus zenekar, a Dunakeszi szimfonikusok szolgáltatják a csillaghullás aláfestő zenéjét izgalmas filmzenei és egyéb gyönyörű és romantikus dallamokkal!  Vezényel: Farkas Pál Fellépnek még a Budapesti Showszínház énekművészei és táncosai. Program: 21.00: Szimfonikus nagykoncert teljes sötétben 22.30: Csillagászati bemutató, óriás kivetítőn, neves csillagás előadásában 23.00: Ambient és chliout dj, teljes sötét és az égbolt fürkészése a színház teljes területén Az év legromantikusabb estéjére jegyek a www.ticket-shop.hu oldalon kaphatók!
Az év musical showja a Budai Szabadtéri Színházba költözik!  A hatalmas sikerű, teltházas szuperkoncert második előadása augusztus 16-án a Budai Stabadtéri színpadán újra elvarázsolja a tisztelt nagyérdeműt! Az esemény olyan különleges és egyedi hangzásvilágban adja vissza a Képzelt riport felejthetetlen slágereit és az LGT legnagyobb klasszikusait, amelyre ezidáig nem volt példa: 25 tagú szimfonikus zenekar (Dunakeszi Szimfonikusok) 5 tagú rock zenekar, Lelkes Reny vezetésével 10 tagú kórus 8 tagú tánckar és az esemény szólistái: VÁGÓ BERNADETT POLYÁK RITA KOVÁCS BEÁTA CSENGERI ATTILA VERÉB TAMÁS KÓSA ZSOLT és LELKES RENY együttesen gondoskodnak arról, hogy felejthetetlen és kiemelten magas szintű szuperprodukció részesei lehessenek! Szerzők: Adamis Anna - Presser Gábor Rendező: Tóth Ádám Koreográfus: Sallak Petra Vezényel és a szimfonikusokat vezeti: Farkas Pál Zenei vezető: Lelkes Renáta Ügyelő: Matusz Gergely Hangmérnök: Hlaszny Ádám Műszaki vezető: Kocsmár-Tóth Ádám Fénytechnika: Horpácsi Ádám
Budai Szabadtéri Színház

Budai Szabadtéri Színház címe: Budapest, XII. ker. Konkoly-Thege Miklós u. 21.

Indítsuk el a nyarat egy fergeteges, szabadtéri operett gálával 2020-ban is! A tavalyi évben az év szabadtéri színpadának választott Budai Szabadtéri Színház 2020-ban is elképesztő programokkal várja régi és új látogatóit, június 6-án hivatalosan is elindítjuk a szezont! Hat kitűnő szólista, 21 tagú szimfonikus zenekar, a Budapesti Showszínház tánc és énekkara, elképesztő díszletek és ruhák a Budapesti Showszínház világhírű operett előadásán! Jegyek kaphatók a www.ticket-shop.hu oldalon keresztül online bankkártyával, vagy előre foglalással!
istván a király rock opera

Az események részletes leírását megtalálják a Facebook oldalunk események menüpontjában, itt! ​ 

Vannak olyan programok, amik nélkül nem Csillebérc a Csillebérc! Gergely Róbert elképesztő sikerű koncert-sorozata idén nyáron is az egyik csemegéje lesz a Budai Szabadtéri Színháznak!  Ez az a koncert, amelyen megelevenedik Szécsi Pál munkássága, kicsit az élete és kicsit annak a kornak is a hangulata, amelyben élt és dolgozott.  Gergely Róbert gondoskodik arról, hogy a legkitűnőbb zenészekkel, vokalistákkal és táncosokkal álljon színpadra a produkció, de ahogy már szintén megszokhattuk: exkluzív vendégekkel is kedveskedik közönségének. Idén Békefi Viktória, a tavalyi Sztárban sztár leszek győztese és párja: Feng Ya Ou lép színpadra, meglepetés dalokkal és duettekkel.  Jegyek kedvezményesen (early bird akció) június 30-ig vásárolhatók a www.ticket-shop.hu oldalon.

A Budai Szabadtéri Színház megközelíthető 21 -es és 21A jelzésű autóbuszokkal, illetve autóval, a Széll Kálmán tér irányából. A parkolás ingyenes. 

Egy hamisítatlan Rejtő Jenő regény zenés színpadi adaptációja. A fülledt Kis Lagonda-i Grand Hotel legnagyobb szélhámosságának leleplezése… A képregényekből sokak által jól ismert, elrajzolt figurák, Rejtő fantasztikus, elementáris humorával… Egy kibontakozó szerelem két hányatott sorsú fiatal között… Egy Agatha Christie-t idéző fondorlatos bűncselekmény felderítése… És sok-sok fülbemászó dallam, ének, zene, tánc…   Főszerepben a „Tanár”-ból a „Holnap tali”-ból és a „Petőfi TV”-ből sokak által jól ismert Szőke Olivérrel

Jegyek kaphatók: www.ticket-shop.hu

Zséda legújabb turnéja Budapestre érkezik: szeptember 5-én a felújított, varázslatos környezetben megnyitott Budai Szabadtéri Színház ad otthont az Életben maradni! turné fővárosi előadásának!  A különleges, nagyzenekaros szuperkoncertre jegyek a www.ticket-shop.hu oldalon már kaphatók!
Ezen a nyáron egy igazi zenei csemege is vendége lesz óriási szinpadunknak: az EDDA zenekar akusztikus, romantikus, élő nagykoncertjét lehetetlen lesz kihagyni!  Az elmúlt 30 év legszebb dalai, az EDDA

A Budai Szabadtéri Színház email címe: szervezes@showszinhaz.hu

Előadásainkat folyamatosan bővítjük, kérjük kövesse oldalunkat!

​Szeretettel várjuk 2020 nyarán is! 

TERVEZETT NYITÁS: 2020. július 11.

Jegyek: www.ticket-shop.hu

Kedves Közönségünk!

​Az aktuális előadások időpontjait figyeljék a Facebook oldalunkon, itt:
www.facebook.com/budaiszabadteriszinhaz

vagy a Ticket Shop Jegycentrum oldalán, itt: www.ticket-shop.hu

Minden elhalasztott előadásra érvényes a korábbi időpontra megváltott jegy, nem kell új jegyet igényelni, azzal be lehet majd ülni a korábban is kiválasztott helyekre. 


INFORMÁCIÓK A BUDAI SZABADTÉRI SZÍNHÁZRÓL
______________________________________________________


A Színház címe: Bp., XII. ker. Konkoly-Thege Miklós u. 21.
(A volt Csillebérci Gyermektábor területén)
Megközelíthető: 21 -es és 21A autóbusszal.
A Színház a megállótól 6-8 perc sétára van, egyenes, kivilágított úton, a Csillebérci Tábor területén.


Az autóval érkezők a Színház mellett ingyenesen parkolhatnak. Ez esetben a sorompónál a jegyük felmutatásával hajthatnak be.
A Színház területét az előadások előtt 30 perccel nyitjuk meg. Ezt követően foglalhatják el helyeiket. A Színház területén található Kabos-kert színházi büfé, amely az előadás végéig várja kedves vendégeit. Szendvicsek, nassok, kávé, italok és alkoholos italok kaphatók. Csapolt sör is. :)
A Színház területére élelmiszert, italt (sima ásványvízen kívűl) behozni TILOS.


A Színház kutyával, vagy bármilyen más élő állattal nem látogatható.
A későket CSAK az első felvonás szünetében tudjuk beengedni.
A Színház bejáratánál ülőpárna és takaró KAUCIÓ ellenében igényelhető, amely összeget visszafizetünk a párna és a takaró leadása esetén. A kaució mértéke 2000 Ft.
A Színház területén a dohányzás csak az erre kijelölt helyen megengedett. (Kabos-kert terasza)
A Színház területén férfi és női mosdó található, amelyet díjmentesen vehetnek igénybe Kedves Nézőink.
Esőnap esetén az előadás jegyeit visszaváltani nem lehet, azok az esőnapon használhatók fel. Kérjük borús idő esetén hozzanak magukkal esernyőt, melegebb öltözéket is.
Az előadásnak a nézőtéri fény felkapcsolása után van vége. Kérjük, hogy a színészeket és nézőtársaikat tiszteletben tartva ne induljanak el a kijáratok felé a tapsrend és meghajlások alatt. Ezzel nem csak egymást, de a művészeket is zavarják. Köszönjük.
Az esti előadásokat 6 éven aluli gyermek nem látogathatja. Gyermekek a szülők vagy mások ölében nem ülhetnek, a színház területén felügyelet nélkül nem szaladgálhatnak.
A Színház területén egészségügyi szolgálat biztosítja az Önök biztonságát. Az egészségügyi szolgálatot a főbejáratnál találják meg, az előadás előtt fél órával a zárás után fél óráig.


Az előadásokon videózni, fotózni, vagy bármilyen képi és hangfelvételt rögzíteni szigorúan tilos. E szabály megszegőjét a rendezőség eltávolíthatja és szabálysértési eljárás megindítását is kezdeményezheti.


Színházunk számára a legfontosabb az Önök biztonsága és kényelme, ezért mindent elkövetünk a kulturált és élvezhető szórakozás lehetőségének megteremtéséért. Bármilyen kérdés, észrevétel esetén kérjük keressék a helyszínen dolgozó kollégáinkat.
Az előadásokhoz jó szórakozást kíván a Budai Szabadtéri Színház vezetősége.


A 2019 -es év előadásai: 

Kedves Érdeklődők, Kedves Színházkedvelők!

Idén nyáron egy egészen különleges élmény részesei lehetnek, ha felkeresik a Budai Szabadtéri Színház valamelyik előadását, programját! A csillebérci erdőben megbújó, de a legmodernebb színháztechnikával felszerelt új nyári színházunk varázslatos, elbűvölő és kultikus környezetében zseniális, szórakoztató és minden korosztály számára kellemes kikapcsolódást kínál három hónapon keresztül! 

Programjaink folyamatosan bővülnek, jelenleg az alábbiak közül tudnak választani és jegyeket vásárolni a megfelelő linkre kattintva. Utazási és egyéb információk a programok alatt olvashatók! 

Töltsék velünk a nyarat!

2019. június 14. péntek - 19.30: NEMZETI OPERETT GÁLA A BUDAPESTI SHOWSZÍNHÁZ ELŐADÁSÁBAN 

Részletek a Facebook eseményben, itt!

Jegyek kaphatók, itt!

2019. június 20. csütörtök - 19.30: A KAKTUSZ VIRÁGA - zenés vígjáték két felvonásban

Részletek a Facebook eseményben, itt!

Jegyek kaphatók, itt! 

2019. június 21. péntek - 19.30: PÁRATLAN PÁROS - vígjáték két felvonásban

Részletek a Facebook eseményben, itt!

Jegyek kaphatók, itt! 

2019. június 22. szombat - 19.30: Zenél a Pesti Broadway - musical gála két felvonásban

Részletek a Facebook eseményben, itt! 

Jegyek kaphatók, itt! ​ 

2019. június 23. vasárnap - 10.00: Vasárnapi Matiné - Panni és az álommanók - zenés mesejáték

Részletek a Facebook eseményben, itt!

Jegyek kaphatók, itt! 

2019. június 23. vasárnap - 19.30: Mágnás Miska - operett két felvonásban 

Részletek a Facebook oldalon, itt!

Jegyek kaphatók: itt! 

2019. június 28. péntek - 20.00: VIVÁT BACCHUS! A SZUPERKOCERT.

Részletek a Facebbook eseményben, itt!

Jegyek kaphatók, itt!

2019. június 30. vasárnap - 10.00: Vasárnapi Matiné - Szülinap Aprajafalván - zenés mesejáték

Részletek a Facebook eseményben, itt!

Jegyek kaphatók, itt! 

2019. június 30. vasárnap - 19.30: Tánc, dal, fesztivál - zenés időutazás két felvonásban

Részletek a Facebook eseményben, itt!

Jegyek kaphatók, itt!

2019. július 5. péntek - 20.00: HOT MEN DANCE - THE BIG SUMMER SHOW

Részletek a Facebbook eseményben, itt!

Jegyek kaphatók, itt! 

2019. július 7. vasárnap - 10.00: Vasárnapi Matiné - A Császár új ruhája - zenés mesejáték

Részletek a Facebook eseményben, itt!

Jegyek kaphatók, itt!

2019. július 12. péntek - 20.00: Burai & G.w.M Nagykoncert

Részletek a Facebook eseményben, itt!

Jegyek kaphatók, itt!

2019. július 13. szombat - 20.00: KIRÁLY VIKTOR NAGYKONCERT

Részletek a Facebook eseményben, itt!

Jegyek kaphatók, itt!

2019. július 19. péntek - 20.00: Charlie koncert

Részletek a Facebook eseményben, itt!

Jegyek kaphatók, itt!

2019. augusztus 25. - 19.30: HIPPOLYT, A LAKÁJ - zenés vígjáték két felvonásban

Részletek a Facebook eseményben, itt!

Jegyek kaphatók, itt! 

2019. augusztus 2. péntek - 19.30: OSCAR - komédia két felvonásban

Részletek a Facebook eseményben, itt!

Jegyek kaphatók, itt!

2019. augusztus 4. vasárnap - 10.00: Vasárnapi Matiné - VUK, a kisróka - zenés mesejáték

Részletek a Facebook eseményben, itt!

Jegyek kaphatók, itt!

2019. augusztus 4. vasárnap - 19.30: Nő a tét! - zenés vígjáték két részben

Részletek a Facebbook eseményben, itt!

​Jegyek kaphatók, itt!  

2019. augusztus 11. vasárnap - 19.00: HULLÓCSILLAGOK ÉJSZAKÁJA 1.  

Részletek a Facebookon, itt!

Jegyek kaphatók: TELTHÁZ!

2019. augusztus 10. szombat - 10.00: Vasárnapi Matiné - Panni és az álommamnók

Részletek a Facebook eseményben, itt! 

Jegyek kaphatók, itt!

2019. augusztus 10. szombat - 19.30: SZÉCSI 75 - EMLÉKKONCERT - Gergely Róbert és barátai

Részletek a Facebook eseményben, itt!

Jegyek kaphatók, itt!

2019. augusztus 11. vasárnap - 19.00: HULLÓCSILLAGOK ÉJSZAKÁJA 2. 

Részletek a Facebookon, itt!

Jegyek kaphatók: itt! 

2019. augusztus 16. péntek - 20.00: LUXFUNK OPEN AIR PARTY 

Részletek a Facebookon, itt!

Jegyek kaphatók: itt! 

2019. augusztus 17. szombat- 20.00: Négyen - exkluziv koncert

Részletek a Facebook eseményben, itt!

Jegyek kaphatók, itt!

2019. augusztus 18. vasárnap - 10.00: Vasárnapi Matiné - Csupaháj, Nyakigláb, Málészáj -  mesejáték

Részletek a Facebook eseményben, itt!

Jegyek kaphatók, itt!

2019. augusztus 21. szerda - 19.30: HONFOGLALÁS - rockopera két felvonásban

Részletek a Facebook eseményben, itt!

Jegyek kaphatók, itt!

2019. augusztus 22. csütörtök - 19.30: Léla szeme - rockopera két felvonásban

Részletek a Facebook eseményben, itt!

Jegyek kaphatók, itt! 

2019. augusztus 24. szombat - 19.30: Queen - A Budapest Jazz Orchestra szuperkoncertje

Részletek a Facebook eseményben, itt!

Jegyek kaphatók, itt! 

2019. augusztus 30. péntek 20.00: NYÁRZÁRÓ MUSICAL ÉS POP SHOW - Veréb Tamás koncertje - Vendég: Szulák Andrea

Részletek a Facebook eseményben, itt!

Jegyek kaphatók: itt! 

2019. augusztus 31. szombat: NEMZETI OPERETT GÁLA - Operett show két felvonásban - A Budapesti Showszínház előadása

Részletek a Facebook eseményben, itt!

Jegyek kaphatók: itt! 

PROGRAMJAINK FOLYAMATOSAN FRISSÜELNEK. :) Az aktuális információkért keresse fel Facebook oldalunkat, itt: Budai Szabadtéri Színház

​Közlekedési információk a helyszín megközelítéséhez.

Tömegközlekedés
A Budai Szabadtéri Színházat a legegyszerűbben 21-es autóbusszal tudják megközelíteni a Széll Kálmán térről. Összesen 18 megálló a Csillebérci Gyermekvasút leszállóhely, melyet átlagosan 18-20 perc alatt ér el a busz. A nyári menetrendet május végén fogjuk kitenni. Az előadások 19.30 -kor kezdődnek, így a kényelmes érkezés miatt érdemes legkésőbb 18.45 -kor felszállni a 21-es autóbuszra.

Visszafelé 23.15-kor indul az utolsó járat, de előadásaink vége felé (általában 21.45 körül) sűrített menetrenddel készül a BKK. Így az előadások után kényelmesen el lehet érni a város minden pontját a menetrend szerinti járatokkal is.

A hétvégi gyermek programokhoz ajánljuk a Gyermekvasutat, amely Hűvösvölgy felől és a Szécshenyi hegy felől is érinti a Csillebérci megállóhelyet. Ezzel egy érdekes és izgalmas kirándulós programot ötvözhetnek az előadásainkkal.

Személyautóval

Az autóval vagy szervezett buszokkal érkezőket a Csillebérci sorompónál megváltott parkoló jeggyel engedik be a tábor területére, ahol a körforgalom mellett kialakított parkolóban tudnak megállni az előadások idejére. A szervezett buszos csoportok esetében előzetes rendszám leadás szükséges!

Kérdés, észrevétel esetén forduljon hozzánk bizalommal!

Elérhetőség, információk:

Telefonszám: 06202370351

Jegyvásárlással kapcsolatos észrevételek, megkeresések: szervezes@showszinhaz.hu

Bérlés, programajánlat: info@showszinhaz.hu

Sajtó: info@showszinhaz.hu